Bilder: Manchester United – West Ham United 2-1

United fick kämpa ordentligt för att besegra West Ham på Old Trafford. United började bäst och gick ifrån till 2-0 efter mål av Rooney och Van Persie. West Ham kunde dock reducera på en hörna. Med en halvtimme kvar att spela blev Rooney utvisad, varefter United fick ägna sig åt försvarsspel. Det gick dock vägen och United klättrar, åtminstone tillfälligt, till en sjundeplats.

Luke Shaw, Paddy McNair och Tom Thorpe debuterade för United.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS