Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Träningsbilder: Laget samlat efter uppehållet, flera skadade tillbaka

Manchester United är åter samlade efter ett alldeles för långt uppehåll. Positivt är dock att uppehållet har gett de skadade spelarna en chans att komma tillbaka. På fredagens träning medverkade bland andra Michael Carrick, Ander Herrera, Phil Jones, Chris Smalling och Ashley Young. Beskedet är att bara Jonny Evans, Jesse Lingard, Paddy McNair och Antonio Valencia (som medverkade på träningen) nu återfinns på skadelistan (dessutom är förstås Wayne Rooney avstängd i två matcher till), även om Louis van Gaal lär vilja skynda långsamt med de skadade.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images