Bilder: Träning inför Arsenalmatchen

Efter ett alldeles för långt uppehåll är nu Manchester United samlade igen. På träningen inför morgondagens match mot Arsenal noterar vi att Carrick, De Gea, Di Maria, Rafael, Shaw och Young deltar. Huruvida det betyder att de kommer till spel imorgon återstår att se, men åtminstone Rafael har förklarats otillgänglig.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS