Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 6

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade hela matchen när ligan hade uppstart. Dinamo slog NK Lokomotiva med 2-1 och Hernriquez gjorde Dinamos 2-0 mål i en match som Dinamo vann med 2-1.

Nani, Sporting, blev utbytt på stopptid när Sporting ledde med 1-0 över rivalen Benfica efter ett sent ledningsmål. Dock fick Nani och co se Benfica kvittera i den fjärde stopptidsminuten och det bleb delad pott i toppmötet.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, har fortfarande uppehåll i serien.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick ingen speltid när Real slog Sevilla med 2-1 på hemmaplan. Spelade sista 20 minuterna när Real blev utklassade av stadsrivalen Atletico. 4-0 skrevs siffrorna till och matchen var förstås redan avgjord när Hernandez fick kliva in på planen.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade 74 minuter när Aston Villa föll med 1-2 mot Chelsea. Cleverley satte inga större avtryck i matchen förutom med en ful tackling efter fyra minuter. Hade klockan stått på 44 istället för 4 så kanske färgen varit röd på kortet istället.

Guillermo Varela, Real Madrid, spelade hela matchen när Castillan spelade 2-2 mot Athletic B. Varela drog även på sig en varning i matchen.

Sam Johnstone, Preston, var inte involverad när Preston tog sig vidare i FA-cupen efter 3-1 borta mot Sheffield United. Johnstone höll sedan nollan när Preston vann med 1-0 över Coventry.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley besegrade Oldham med 1-0. Pearson är för övrigt född i Oldham. Pearson spelade hela matchen när Barnsley föll borta mot Swindon med 2-0.

Will Keane, Sheffield Wednesday, spelade hela matchen och stod för kvitteringsmålet mot Cardiff. De låg länge under med 1-0 men Keane kvitterade på straff med kvarten kvar vilket också blev matchens sista mål.

Joe Rothwell, Blackpool, inledde på bänken men fick göra ett inhopp direkt i den andra halvleken när Blackpool var chanslösa borta mot Norwich. Det blev till slut 4-0 till hemmalaget och Rothwell drog på sig en varning på stopptid.

Saidy Janko, Bolton, fick inte debutera när Bolton var chanslösa mot Derby. Förlusten skrevs till 4-1. Janko var inte med på bänken.

Ben Amos, Bolton, satt på bänken hela matchen.

Jesse Lingard, Derby, fick inte debutera när Derby enkelt besegrade Bolton med 4-1 utan satt på bänken matchen igenom.

Res med oss till Manchester!