Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 9

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, spelade 75 minuter innan han blev utbytt när Dinamo besegrade RNK Split med 2-0. Då hade Henriquez hunnit sätta 1-0 på straff efter kvarten spelad.

Nani, Sporting, spelade hela matchen när Sporting blev utslagna ur Europa League efter 0-0 hemma mot Wolfsburg. Sporting var aldrig riktigt nära och förlorade med 2-0 i det första mötet. Nani och co fick det tungt även i ligan när de föll borta mot Porto med 3-0 efter hattrick frpn förre Barcatalangen Christian Tello. Nani drog även på sig ett gult kort i matchen, men mest anmärkningsvärt i matchen var Jackson Martinez klackframspelning till Portos 1-0 mål.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, stod inte när Vojvodina besegrade Mladost Lucanji med 2-1. Däremot stod han i en träningsmatch tidigare under veckan mot Spartak Subotica där Vojvodina vann med 2-0.

Javier Hernandez, Real Madrid, kom in sista tio när Real spelade 1-1 hemma mot Villarreal.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen när Aston Villa föll borta mot Newcastle med 1-0. Tom drog på sig ett gult kort på stopptid också.

Guillermo Varela, Real Madrid Castilla, spelade hela matchen när Castillan föll borta mot Leioa med 1-0. I den extremt jämna tabellen ligger Real Madrid Castilla tvåa, på samma poäng som Athletic Clubs dito.

Sam Johnstone, Preston, det blev återigen en hållen nolla för Johnstone när Preston besegrade Walsall med 1-0. Det blev ännu en hållen nolla för Johnstone när Preston besegrade Oldham med 4-0 på bortaplan.
Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen och drog även på sig ett gult kort när Barnsley besegrade Scunthorpe med 1-0 på bortaplan. Precis samma händelseförlopp när Barnsley besegrade Gillingham – 1-0 vinst och Pearson drog på sig ett gult kort samt att han spelade hela matchen.

Will Keane, Sheffield Wednesday, blev utbytt med tio minuter kvar när Wednesday enkelt slog Millwall med 3-1 på bortaplan. Keane lämnade dock planen mållös. Gjorde sedan Wednesdays andra mål i 2-0 segern över Middlesbrough. Keane blev sedan utbytt med tre minuter kvar av ordinarie tid.

Joe Rothwell, Blackpool, hade ingen rolig dag på jobbet när Blackpool föll med 4-0 borta mot Brentford. Hemmalaget hade 42 (!) avslut mot mål (även om några av dom säkerligen var misslyckade inlägg och annat). Rothwell spelade i alla fall hela matchen. Fick ingen speltid alls i matchen mot Wigan, där Blackpool förlorade med 1-3 på hemmaplan.

Saidy Janko, Bolton, spelade 83 minuter när Bolton föll borta mot Middlesbrough med 1-0. Blev kvar på bänken hela matchen när Bolton besegrade Brighton med 1-0.

Ben Amos, Bolton, stod i mål hela matchen när Bolton föll mot Middlesbrough med 1-0. Fick sedan hålla nollan när Brighton besegrades med 1-0.

Jesse Lingard, Derby, spelade 69 minuter innan han blev utbytt i 2-0 segern över Charlton. Lingard gjorde Derbys andra mål i matchen. Blev sedan utbytt i halvtid när Derby låg under med 2-0 mot Fulham, men bytet resultade inte i något konkret och resultatet stod sig matchen ut.