LÃ¥nekollen 14/15 – vecka 11

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, var inte involverad när Dinamo spelade 1-1 borta mot Hajduk Split.

Nani, Sporting, spelade 84 minuter när Sporting vann hemma mot Penafiel med 3-2. Sporting ledde med 2-0 men drog på sig en utvisning och Penafiel kom tillbaka in i matchen, men med 20 minuter kvar avgjorde Nani med sitt 3-2 mål. Spelade sedan 90 minuter när Sporting vann med 1-0 borta mot Maritimo.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, spelade inte när Vojvodina föll med 1-4 hemma mot Jagodina.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick ingen speltid när Real förlorade hemma med 4-3 mot Schalke och var en bra räddning från Casillas på stopptid från att sensationellt åka ut redan i åttondelsfinalen. Hernandez fick sedan spela sista tio minuterna när Real komfortabelt besegrade Levante hemma med 2-0.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen när Villa utan problem demolerade Sunderland med 4-0 på bortaplan. Alla fyra mål kom i den första halvleken.

Guillermo Varela, Real Madrid Castilla, spelade hela matchen när Castillan föll med 2-0 borta mot serieldande Huesca.

Sam Johnstone, Preston, stod hela matchen i vanlig ordning men fick inte hålla nollan när Preston besegrade Crewe med 5-1. Noterbart var att Joe Garner gjorde fyra av målen.

Ben Pearson, Barnsley, spelade 81 minuter innan han blev utbytt när Barnsley besegrade Oldham med 3-1 på bortaplan. Pearson hann under tiden han spelade dra på sig ett gult kort.

Will Keane, Sheffield Wednesday, blev utbytt med en skada efter 40 minuter när Sheffield W spelade 1-1 hemma mot Fulham.

Saidy Janko, Bolton, spelade 70 minuter innan han blev utbytt vid ställningen 0-0 i bortamötet med Blackburn. Det blev till slut 1-0 till hemmalaget efter mål på stopptid. Var inte involverad när Bolton sedan slog Millwall med 2-0.
Ben Amos, Bolton, fick så när hålla nollan i bortamötet med Blackburn men i den fjärde övertidsminuten satte Jordan Rhodes 1-0 för hemmalaget. Fick sedan hålla nollan när Bolton besegrade Millwall med 2-0.

Jesse Lingard, Derby, fick ingen speltid i toppmötet mellan Norwich och Derby som slutade 1-1.