Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 14/15 – vecka 17

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, startade men blev utbytt efter 65 minuters spel när Dinamo besegrade NK Zadar med 1-0 på bortaplan. Det var Henriquez ersättare Pjaca som satte matchens enda mål med fem minuter kvar.

Nani, Sporting, har varit spellediga i veckan.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, var inte involverad när Vojvodina föll med 1-3 hemma mot Borac Cacac.

Javier Hernandez, Real Madrid, startade mot Atletico Madrid på grund av att Benzema var skadad. Tog chansen och avgjorde med matchens enda mål i den 87:e matchminuten. Var överlag pigg och stod för Reals bästa målchans utöver målet men Oblak gjorde en fantastisk räddning. Han blev sedan utbytt på stopptid med krampkänningar. Fick starta i ligamötet borta med Celta Vigo och tog chansen igen, han satte nämligen två av målen i 4-2 segern innan han blev utbytt med 20 minuter kvar.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen och var den som reducerade till 1-2 när Villa föll borta mot city med 3-2. Cleverley fick ett skottläge just utanför straffområdet efter en frispark som city inte kunde rensa och Tom satte behärskat in bollen i mål.

Guillermo Varela, Real Madrid Castilla, spelade hela matchen när Real bara fick 2-2 hemma mot Sestao.

Sam Johnstone, Preston, stod hela matchen i vanlig ordning när Preston slog Notts County med 3-1 på bortaplan och tog ännu ett steg närmare uppflyttning. Höll sedan nollan när Preston återigen vann, den här gången med 3-0 mot Swindon efter ett hattrick av Joe Garner.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley föll med 1-0 borta mot Bradford.

Will Keane, Sheffield Wednesday, spelade sista halvtimmen när Wednesday föll hemma mot Leeds med 1-2. Ställningen var 1-1 när Keane äntrade planen.

Saidy Janko, Bolton, har varit spellediga under veckan.

Jesse Lingard, Derby, startade men blev utbytt i paus vid underläge 2-1 borta mot Millwall. Matchen slutade 3-3 efter att Derby gjort två sena mål.

Reece James, Huddersfield, var inte med i truppen när Huddersfield hämtade upp ett 0-2 underläge till 2-2 hemma mot Blackburn.