Spelarbetyg: Crystal Palace – Manchester United

United tog igår en mycket viktig seger på bortaplan mot Crystal Palace. Mål från Mata och Fellaini gjorde att laget nu är mycket nära en säkrad plats i nästa års Champions League.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
8

Som så många gånger tidigare denna säsong räddar De Gea laget och vid flera tillfällen denna gång. Räddningen vid Murrays skott är toppklass!

Antonio Valencia
5

Hade svårt med både Zaha och Bolasie men klarade sig någorlunda utan misstag.

Phil Jones
6

Såg lugn och trygg ut i inledningen av matchen men efter bytet kändes hela backlinjen orolig och allmänt kaosartad.

Chris Smalling
5

Utbytt ’84. Gjorde pÃ¥ tok för mÃ¥nga misstag i andra halvleken i och med förändringarna i backlinjen.

Luke Shaw
5

Utbytt ’38. Hann inte komma in i matchen riktigt innan ännu en skada och pÃ¥tvingat byte. LÃ¥t oss hoppas att nästa säsong är en utan skador för stackars Luke.

Ander Herrera
5

Var inte sig själv i matchen, varken defensivt nyttig eller en dominant framåt i plan.

Daley Blind
5

Borde ha gjort bättre vid frisparksmålet och imponerade inte i övrigt i sin mittfältsroll. Saknaden av Carrick var återigen stor.

Marouane Fellaini
5

Förutom målet som givetvis var viktigt och påpassligt var detta en insats som lovande väldigt mycket övrigt att önska.

Juan Mata
6

Satte straffen säkert och skapade en del men bör fortfarande kunna skapa mycket mer i en match som denna.

Ashley Young
8

Den klart bästa utespelaren för dagen. Alla burop till trots var det från vänsterkanten som farligheterna kom ifrån framåt och han skall vara nöjd med sin insats.

Wayne Rooney
5

Utbytt ’45. Syntes egentligen inte till i den första halvleken men det blev inte bättre av att gick av heller, snarare tvärtom.