Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslag: Två mål och en assist av Di Maria

Argentina besegrade i natt Bolivia med 5-0 i en träningslandskamp. Angel Di Maria, som bar kaptensbindeln, inledde och avslutade målskyttet och låg dessutom bakom Agueros 3-0-mål. Di Maria spelade hela matchen som vänsterytter. Det tog 25 minuter innan Di Maria sköt 1-0 med ett välplacerat skott. Bara sex minuter senare hittade han Aguero, som sköt tre mål, med ett välplacerat inlägg till 3-0. Di Maria satte sedan 5-0 på straff efter 55 minuter.

Marcos Rojo spelade hela matchen som vänsterback.

I U20-VM vann Brasilien som väntat mot Nordkorea, vilket innebar att man säkrade gruppsegern. Slutresultatet skrevs till 3-0. Uruguay väntar i åttondelsfinal på torsdag morgon. Andreas Pereira fick för tredje matchen i rad spela exakt en halvlek, för andra matchen i rad som inhoppare. Pereira lär ha stärkt sina aktier då det var mållöst när han kom in. Pereira bidrog dessutom med en assist.

I Europa spelade England 0-0 borta mot Irland i en träningslandskamp. Matchen ska enligt alla rapporter ha varit oerhört tråkig. Phil Jones och Chris Smalling spelade båda hela matchen, Jones som högerback och Smalling bredvid Cahill i mittförsvaret. Wayne Rooney startade på topp och blev utbytt efter 74 minuter.

Res med oss till Manchester!