Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: De Gea säljer hus

  • Förr eller senare når silly season ett skede där husförsäljningar blir nyheter. Där är vi nu. Telegraph rapporterar att David de Gea har listat sitt hus i Greater Manchester för försäljning. Fortfarande är det inget som är hugget i sten men allting talar för att De Gea kommer att spela för Real Madrid när nästa säsong börjar. Det handlar bara om att Real ska komma med ett erbjudande som United kan acceptera. [Telegraph]
  • Om affärerna går långsamt i Manchester så är man desto aktivare längre västerut längs M62:an. Everton har gjort klart med Gerard Deulofeu, som lämnar Barcelona för sex miljoner euro. [Twitter/Everton]
  • Och ett par stenkast från Goodison förväntas Nathaniel Clyne presenteras som Liverpoolspelare inom kort. Övergången rapporteras som fakta i media. Ingen Clyne i United alltså och det är märkligt tyst kring potentiella högerbackar. Måhända kör vi på Antonio Valencia nästa säsong också, eller så plockas Rafael da Silva upp ur frysboxen. Märkligare saker har inträffat. [Guardian]
  • Sky Sports kör på Angel Di Maria till Bayern München och förnekar historien i samma artikel. “Skys källor insisterar på att Manchester United inte har någon intention att sälja.” [Sky Sports]
Res med oss till Manchester!