Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryan Giggs: Vi var fyra – vi behöver givetvis förstärka

Ryan Giggs har blivit intervjuad i Sunday Times och säger bland annat följande:

[Memphis Depay] är typen som Old Trafford kommer att hålla varmt om hjärtat. Han är en spännande spelare, men det är också substans bakom det. […] Han är en Unitedtyp. Våra fans kräver spännande spelare, spelare som kan få upp dem från sina säten och göra spektakulära mål.

[…]

Så ingen press, men förhoppningsvis kan han sätta tio frisparkar per år.

[…]

Med alla bra lag är ryggraden viktig. Mittfält, anfallare, mittbackar, målvakt. Jag är säker på att vi kommer att se på att förstärka ryggraden rakt igenom. Vi behöver givetvis förstärka eftersom vi var fyra. Vi var inte ett, tvåa eller trea. Och lagen över oss kommer också att förstärka. […] Men vi är inte alltför långt efter.

Förutom att snacka om Memphis Depay och att förstärka laget säger Giggs även att han hoppas att Gary Neville slutar jobba i media för att bli tränare på heltid. Giggs diskuterar även tränarrollen, som till skillnad från spelarrollen kräver fullt fokus hela dagarna.

Läs hela intervjun (bakom betalvägg) här.

https://twitter.com/writtenoff_mufc/status/615035333223313408/photo/1

https://twitter.com/writtenoff_mufc/status/615035554955194368/photo/1