Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Paddy Crerand får inte följa med till USA

  • Paddy Crerand har varit med på alla Uniteds försäsongsturnéer sedan millennieskiftet. I år får han dock, av budgetskäl, inte följa med till USA, vilket är oerhört trist. [Manchester Evening News]
  • Danny Blind säger att han tackade nej till Manchester United: ”Jag hade ett fantastiskt erbjudande från Manchester United. Det var tal om United och Van Gaal ett par gånger förra året, men jag tackade nej till det.” [Telegraph]
  • Telegraph rapporterar att Uefa har lyft PSG:s Financial Fair Play-restriktioner. Vi kan väl anta att det betyder att den franska klubben kommer att vara aktiva under det här transferfönstret… [Telegraph]
  • Formaliteterna är nu avklarade och Saidy Janko är presenterad som en Celticspelare.  ”Jag ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater och den nya utmaningen. Givetvis är Celtic en enorm klubb och jag vill bara börja spela,” säger han. ”Förhoppningsvis får jag så många matcher och så många troféer med klubben som möjligt. Jag vill spela i Champions League och spela landslagsfotboll, för med Celtic är det möjligt.” [Celtic]