United ändrar sig – Crerand till USA

Nyheten om att Paddy Crerand inte skulle få följa med till USA togs inte emot så bra. Uppenbarligen nådde protesterna fram till Manchester United, för nu har man ändrat sig och Crerand får packa sin resväska.

Vi kan därmed se fram emot att höra den något partiska expertkommentatorn även i sommar (jag förutsätter att Eurosport 2 som visar försäsongen i Sverige har vett nog att använda MUTV:s kommentatorer).

En försäsong är ingen försäsong utan ”deary me referee”.

Läs mer på Manchester Evening News.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS