Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

MUSS Supporterresor – se nya stjärnan Memphis första match på Old Trafford

Det är fortfarande gott om platser på flera utav MUSS Supporterresor under säsongen. Bl.a har vi mycket platser kvar till premiären mot Tottenham, så varför inte se Memphis förmodade debut först av alla? Tyvärr kan vi inte erbjuda plats på vårt standardhotell, Holiday Inn Express, utan enbart vandrarhem eller på hotell Crowne Plaza till just den matchen. Ni kanske bara vill stanna 2 nätter, det går så klart att fixa. Kanske är det så att ni redan har boende i Manchester och bara önskar matchbiljett till matchen? Hör av Er till oss så kan vi hjälpa Er.
När ni väl är på plats, varför inte se en annan match då? Newcastle möter Southampton uppe i norr och Liverpool åker till Stoke, båda matcherna spelas på söndagen. Eller varför inte ta en kort tur till Preston, där hemmalaget tar emot Middlesbrough vid lunchtid?

Ni vet väl att ni kan ta Er billigt till Manchester, inte enbart med direktflyg, utan även via London? Se reshjälp här på MUSS.se på våra resesidor.

Just nu har vi följande platser kvar:
Tottenham: 21 platser (vandrarhem, Crowne Plaza)
Man city: 1 plats (enbart vandrarhem)
West Ham: 27 platser
Chelsea: 20 platser
Arsenal: 12 platser
Watford: 25 platser (kan med fördel kombineras med Arsenal)
Everton: 1 plats
Bournemouth: 30 platser

Väl mött i Manchester

All information om Muss resor »
TILL RESEANMÄLAN