Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Franska rapporter: Di Maria snart klar för PSG

Franska rapporter placerar Angel Di Maria i PSG nästa säsong. Den franska journalisten Nabil Djellit skriver på Twitter att om inget oförutsett inträffar kommer affären att vara klar inom kort.

Tidningen Le Parisien menar också att en övergång närmar sig. Den franska klubben ska ha inlett officiella förhandlingar med Manchester United och vara optimistiska för att det ska lyckas med värvningen.

Franska Goal hävdar att Di Marias agent Jorge Mendes och en representant för United ska vara i Paris för att avsluta förhandlingarna (engelsk version). United ska vilja ha Edinson Cavani i utbyte men det går inte PSG med på. Undertecknad tenderar att ignorera Goal i vanliga fall, men det är möjligt att den franska versionen är bättre informerad.

Och L’Équipe ska i sin onsdagstidning rapportera att PSG planerar att ha Di Maria ska ansluta till laget i USA den 26 juli (via @GFN_France, 2). Förhandlingstakten ska öka inom kort och affären uppges kunna vara avslutad redan den här veckan. Jag blir inte riktigt klok på om det är ovan nämnde Djellit som står bakom den rapporten.

Lite väl många till synes oberoende rapporter för att det ska gå att ignorera. Och vi minns ju att italienarna och tyskarna slog de engelska journalisterna på fingrarna när det handlade om Matteo Darmian och Bastian Schweinsteiger.

Res med oss till Manchester!