Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Di Maria måste begära en transfer för att få lämna

  • Enligt Steve Bates på Sunday People är United fortfarande intresserade av att värva Gareth Bale. Louis van Gaal har hintat om en överraskningsvärvning och Bates tror att det kan vara Bale. Bates har fått bekräftat av källor på Old Trafford att Manchester United fortfarande är intresserade av att värva Bale. [Mirror]
  • I samma artikel skriver Bates också att United siktar in sig på Nicolas Otamendi, nu när det ser ut som att Sergio Ramos stannar i Real Madrid. Det är lite motstridiga uppgifter i tidningarna om Otamendi. Men det var det i och för sig även om Morgan Schneiderlin, fortfarande när Schneiderlin var på läkarundersökning på Carrington.
  • Ian Ladyman rapporterar i Mail on Sunday att Angel Di Maria måste lämna in en formell transferansökan om han ska lämna United. Det är något som spelare gärna undviker, då det innebär förlorade inkomster. Louis van Gaal ska fortfarande se Di Maria som en väsentlig del av a-lagstruppen och känslan i United ska vara att de problem som Di Maria har i Manchester går att överkomma. Mark Ogden på Telegraph är inne på samma spår. [Daily Mail, Telegraph]
  • Utanför silly season har Stockport County meddelat att klubbens a-lag ska möta Manchester Uniteds U21-lag i en träningsmatch den 28 juli. [Stockport]