Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: United försöker värva Cristiano Ronaldo

  • Manchester Evening News kör idag på att Manchester United försöker värva Cristiano Ronaldo. Trovärdigt? Well, artikeln är signerad Samuel Luckhurst, som jag inte har så värst mycket till övers för. Vidare känns artikeln tämligen spekulativ, till synes baserad på att Ronaldo inte ska vara lycklig över att Rafael Benitez nu är tränare för Real. [Manchester Evening News]
  • Crystal Palace har signerat Alex McCarthy från QPR. [Twitter/Crystal Palace]
  • Chelsea värvar Danilo Pantic och skickar honom omedelbart på lån till Vitesse. Detta då Chelseas klubbpolicy kräver att klubben har femtioelva spelare utlånade. [Chelsea]
  • En som inte vill bli utlånad är Jesse Lingard: ”Managern har för tillfället inte sagt någonting till mig gällande min framtid. Jag kollar på att stanna de första månaderna och se hur det är. Givetvis skulle jag vilja stanna för resten av säsongen. Det här är min klubb, det är var jag vill stanna.” [Sky Sports]
  • Rafael Benitez insisterar på att Sergio Ramos ska stanna i Real Madrid. Detta verkar inte uppskattas av Ramoslägret, för bara några timmar senare rapporterar Sid Lowe att Ramos fortfarande är inställd på att lämna Real. Ramos ska dock vara medveten att han inte har något val om Real vägrar sälja honom. Lowe, som vi inte känner som skitsnackare, skriver att Real ska hålla möte med Ramos under helgen och då förklara för honom att han inte kommer att säljas. Det känns som att den historien kommer att rulla tills transferfönstret är stängt. [Guardian]