L’Équipe: United och PSG överens om Di Maria

Fransk media fortsätter att rapportera att Manchester United och PSG ska vara överens om en övergång för Angel Di Maria. I torsdags rapporterade vi att France Football säger att klubbarna är överens och nu rapporterar L’Équipe samma sak.

Övergångssumman ska vara lite mer än 65 miljoner euro och Di Maria ska kunna vara en PSG-spelare redan imorgon, eller senast på måndag. Di Maria ska enligt rapporten genomföra den obligatoriska läkarundersökningen i New York.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS