Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Di Marias avskedsbrev

Guillem Balagues hemsida har Angel Di Maria publicerat ett avskedsbrev till Manchester United:

Jag skriver den här anteckningen för att tacka hela Manchester United-familjen för det fantastiska stöd jag fick under året jag har varit en del av den här klubben. När Manchester United valde mg som en del av deras lag kände jag mig extremt ärad eftersom jag visste vad den här klubben betyder och hur de litade på mig.

Oavsett är jag medveten om att saker inte fungerade som vi alla förväntade och lita på mig, jag känner mig väldigt ledsen för det. I en fotbollsspelares karriär händer det dock att det oväntade och oönskade kan hända.

Jag kan garantera att det inte var för att inte ha försökt. Jag gjorde mitt bästa men fotboll är inte som matematik: ofta påverkar en massa saker utanför vår kontroll hur vi känner och hur saker utvecklar sig. Jag är ledsen att det inte fungerade som jag hade önskat i den här otroliga och enorma klubben.

Jag vill ge ett speciellt tack till alla direktörer och ledningen i Manchester United och också alla medlemmar i staben och kollegor då de alltid gav mig sitt stöd. Också ett speciellt omnämnande till alla fans som alltid litade på mig och visade mig deras respekt och kärlek.

Nu är det tid att flytta till PSG men den ärade klubben Manchester United kommer alltid att vara i mitt minne!

Önskar er allt det bästa i världen.

Vänlig hälsning,

Angel Di Maria