Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Presskonferens: Ingen De Gea mot Spurs

Dagen före dagen höll Louis van Gaal presskonferens inför den nya säsongen.

  • Om truppen:Truppen är fortfarande i en process, för vi lever i en galen fotbollsvärld där transferfönstret fortfarande är öppet.” Om det inte blir några ytterligare nyförvärv accepterar han det. Men han är väldigt irriterad på att transferfönstret fortfarande är öppet när säsongen drar igång.
  • Om De Gea:Ni vet att vi har problem med De Gea.” Målvakten är fortfarande i processen. ”Jag kan inte leda den här processen, jag kan bara titta på och observera. […] Jag deltar inte i processen.” […] ”Han kommer inte att spela.
  • Målvakt mot Spurs?Ni får vänta och se.
  • Om Di Maria: Det är en stor förlust att sälja Di Maria. Han är en spelare med fart och kreativitet, vilket är vad United behöver. Van Gaal nämner kulturen som en faktor till varför Di Maria inte lyckades. ”Han vet svaret bättre än jag vet.” Att sälja var den enda lösningen.
  • Om Schweinsteiger: Han kom i den sista stunden från semestern. ”Jag tror inte att han är tillräckligt fit.
  • Om Rojo: Han kom för en vecka sedan och är inte tillgänglig.
  • Om skadeläget: United har inga skador.
  • Om Tottenham: Det är vitalt att få en bra start. ”Vi är mycket bättre nu än förra året. […] Vi kan göra det om vi spelar med samma stil och på samma nivå som förra året.