Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Neymar intresserad av United

  • I fredags kväll basunerade Sun, i en “world exclusive“, ut att Manchester United hade haft hemliga samtal med Barcelona om Neymar. Det gav vi inte mycket för eftersom Sun är Sun. Men nu hakar även Guardian på och skriver att brasilianaren är öppen för en flytt till United. Neymar ska attraheras av United och möjligheten att spela i Premier League. Möjligheten att Neymar ska gå till United i sommar anses dock som minimal och det är snarare en övergång nästa sommar som diskuteras. [Guardian]
  • Norska Telemarksavisa rapporterar att United ska ha kommit med ett bud på tre miljoner euro för Odds 17-åring Rafik Zekhnini. Odds ordförande Einar Handlykken förnekar dock att något bud existerar. Zekhnini har sagt att han drömmer om att spela för United. [Telemarksavisa]
  • Chelsea har värvat Kenedy från Fluminense. Han har fått tröjnummer 16, så det verkar som att han går in i a-lagstruppen. [Chelsea]
  • Enligt Sky Sports ska United fortfarande vara intresserade av att värva Gareth Bale. En övergång verkar dock osannolik och källorna som säger att United är intresserade säger också att de räknar med att Bale ska stanna i Spanien. [Sky Sports]