Spanska domare på onsdag

Uefa meddelar att den spanska domaren Antonio Mateu Lahoz kommer att döma Manchester Uniteds bortamatch mot Club Brugge på onsdag. Pau Cebrian Devis och Roberto del Palomar är assisterande domare, Javier Estrada och Alejandro Hernandez är extra assisterande domare (målområdesdomare) och fjärdedomare är Raul Cabanero.

Lahoz har aldrig dömt United eller Brugge förut. Han har gjort tio Champions League-matcher (sju i huvudturneringen och tre kvalmatcher).


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS