18 man till Brugge, Valencia stannar hemma

Manchester United har precis meddelat att man reser till Brugge med 18 spelare. Det mest notabla, egentligen det enda notabla, är att Antonio Valencia saknas. Någon förklaring till att Valencia saknas har vi ännu inte fått.

I övrigt är det inga konstigheter. Van Gaal har bara haft 20 spelare i matchtruppen i år och förutom Valencia är det Andreas Pereira som saknas, men Pereira har inte varit med i truppen sedan premiären mot Tottenham.

Målvakter: Romero, Johnstone
Försvarare: Blind, Darmian, McNair, Shaw, Smalling
Mittfältare: Carrick, Fellaini, Herrera, Mata, Schneiderlin, Schweinsteiger, Young
Anfallare: Hernandez, Januzaj, Memphis, Rooney


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS