Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Club Brugge – Manchester United

Avancemanget till Champions League blev igårkväll klart efter 4-0 seger. Wayne Rooney stod för tre mål och Ander Herrera avslutade målskyttet som hade kunnat bli ännu större om bara Chicharito haft på sig fotbollsskorna.

Embed from Getty Images

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Sergio Romero
7

Till skillnad från de tidigare insatserna fick han faktiskt ett par lägen att arbeta med denna afton och gjorde det med bravur. Än så länge ingenting att klaga på, om än en viss osäkerhet fortfarande finns om han faktiskt går att lita på i längden.

Matteo Darmian
7

Fortsätter att imponera! Hade lite svårt sista minuterna av första halvleken då ett par lägen dock upp från den kanten men på det stora hela gör han ett mycket bra jobb även denna match.

Chris Smalling
8

Känns som att samma omdöme kan skrivas om Smalling gällande samtliga fem matcher hittills. Ser mer och mer säker ut för varje match som går och är en bjässe i luftrummet.

Daley Blind
7

Vi fick se prov på hans delikata vänsterfot i uppspelsfasen ett par gånger även denna afton. Hamnade fel och såg långsam ut vid något tillfälle sista delen i första halvleken, annars en fortsatt godkänd insats på ny position.

Luke Shaw
8

Ihop med Smalling den som imponerat mest dessa inledande matcher av säsongen. Vänsterkanten känns ständigt farlig med honom och Memphis.

Ander Herrera
7

Utbytt ’64. Var inte sig själv i första halvleken men levererade verkligen som tia i andra. Den perfekta länken mellan mittfält och anfall som vi behöver.

Michael Carrick
7

Inte mycket att orda om utöver det vanliga när det gäller Carrick. Trygg och säker!

Juan Mata
7

Utbytt ’62. Bättre än i lördags då han stannade up hela tiden och anfallen därefter. Skapade mycket och låg bakom bland annat en assist till ett av Rooneys mål. Mer av denna varan, tack!

Adnan Januzaj
5

Utbytt ’45. Kan ej påminna mig någonting han gjorde i första halvleken mer än att springa in i försvarare/mittfältare och bli av med bollen.

Memphis Depay
7

2+2 efter två matcher mot Club Brugge. Mycket bra agerat vid första målet när han viker in i plan, lurar upp försvararen och frispelar Rooney.

Wayne Rooney
8

Hat-trick! Bättre rörelse och mer av det vi vill se av en anfallare. Går inte att klaga en kväll som denna, men hoppas på fortsatt produktion på söndag klockan fem!

Bastian Schweinsteiger
7

Inbytt ’45. Passningen till Herrera var fantastisk! Kom in och var ihop med de andra en viktig del i hur anfallsspelet förändrades till mycket bättre. Startar troligtvis på söndag då Carrick spelade hela matchen denna afton.

Ashley Young
6

Inbytt ’62. Fick ingenting uträttat av nämnvärd karaktär förutom inlägget som Chicharito lyckades skjuta ovanför målet. Kom in i en match som bara skulle spelas av, till hans försvar.

Chicharito
5

Inbytt ’64. Tyvärr, kära lilla ärta, det där håller inte! Måste bli mål på de två solklara chanser som gavs.