Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Clattenburg dömer på söndag

Premier League meddelar att Mark Clattenburg kommer att döma Uniteds bortamatch mot Southampton på söndag. Beck och Collin är assisterande domare och Friend är fjärdedomare.

Det blir Clattenburgs första Unitedmatch den här säsongen. Vi såg honom senast i 4-2-segern mot Manchester city och dessförinnan i 3-0-matchen mot Tottenham. I år har han också dömt bortamatchen mot West Ham (1-1). West Ham-matchen var slutet på en hemsk period med Clattenburg där han på fyra matcher visade ut tre Unitedspelare och blåste sex straffar till våra motståndare. Dessförinnan hade han inte blåst en enda straff till våra motståndare på sina 26 matcher. Totalt har han nu 32 Unitedmatcher på sitt samvete med resultatraden 18-8-6.

Clattenburg har dömt Southampton 15 gånger, med resultatraden 2-8-5. Senast när Southampton i april förlorade i Stoke.

Matchen på söndag blir hans första mellan United och Southampton.