Spelarbetyg: Manchester United – Ipswich Town

Embed from Getty Images

Wayne Rooney, Andreas Pereira och Anthony Martial nätade i 3-0 segern i onsdagskväll. Segern innebar vidare avancemang i ligacupen och nästa motstånd står Middlesbrough för. Här följer spelarbetygen för onsdagens match!

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea 6
Enda spelare i laget som var med den där hemska kvällen för ett år sedan. Hade en betydligt lugnare kväll på jobbet denna gång.
Antonio Valencia 6
Syntes mycket i offensiven och lyckades till och med få ett avslut på mål. Testades ej i defensiven.
Chris Smalling 7
Utbytt ’69. Känns som en upprepning men detta var ännu en i raden av solida och imponerande insatser. Ser säker ut i allting han tar för sig och hoppas bara att skadorna håller sig borta från honom.
Daley Blind 7
Öppnade upp matchen med sin finfina framspelning till Rooney. I övrigt en bra insats defensivt tillsammans med sin mittbackskollega.
Ashley Young 6
Gjorde en helt okej match som vänsterback men sattes dock ej på några rejäla prov. Fortfarande för dålig kvalitet när han kommer till inläggstillfällen.
Bastian Schweinsteiger 8
Kontrollerade matchen fullständigt från sin position på mitten. En rutinmässig insats från vår deutsche fussballmeister!
Ander Herrera 6
Sprang, sprang och sprang! Så nyttig och viktig för lagets helhet.
Juan Mata 8
Utbytt ’69. Var involverad i det mesta som inträffade framåt, visserligen mot begränsat motstånd men en insats som lovade gott inför kommande matcher.
Marouane Fellaini 6
Inte lika slarvig och kantig med boll som tidigare insatser men heller inget extraordinärt att minnas från hans kväll som tia.
Andreas Pereira 7
Jättefin frispark som gav 2-0 i matchen. En i övrigt bra och stabil insats där han vågade ta för sig och såg absolut inte ovan ut i dessa sammanhang.
Wayne Rooney 6
Utbytt ’80. Hanterade situationen vid första målet på ett bra sätt men mycket mer än så finns inte att rapportera om.
Phil Jones 6
Inbytt ’69. Skönt att ha honom tillbaka nu när skadorna dyker upp i backlinjen. Kom in och gjorde det han skulle sista 20 minuterna av matchen.
Anthony Martial 7
Inbytt ’69. Hur lugn kan man vara? Karln tycks inte gjort något annat än att smeka in bollar i bortre hörnet med högern. Snälla, låt det fortsätta såhär!
Memphis Depay n/a
Inbytt ’80. För kort speltid för betyg.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS