Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Manchester United – Ipswich Town

Embed from Getty Images

Wayne Rooney, Andreas Pereira och Anthony Martial nätade i 3-0 segern i onsdagskväll. Segern innebar vidare avancemang i ligacupen och nästa motstånd står Middlesbrough för. Här följer spelarbetygen för onsdagens match!

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
6

Enda spelare i laget som var med den där hemska kvällen för ett år sedan. Hade en betydligt lugnare kväll på jobbet denna gång.

Antonio Valencia
6

Syntes mycket i offensiven och lyckades till och med få ett avslut på mål. Testades ej i defensiven.

Chris Smalling
7

Utbytt ’69. Känns som en upprepning men detta var ännu en i raden av solida och imponerande insatser. Ser säker ut i allting han tar för sig och hoppas bara att skadorna håller sig borta från honom.

Daley Blind
7

Öppnade upp matchen med sin finfina framspelning till Rooney. I övrigt en bra insats defensivt tillsammans med sin mittbackskollega.

Ashley Young
6

Gjorde en helt okej match som vänsterback men sattes dock ej på några rejäla prov. Fortfarande för dålig kvalitet när han kommer till inläggstillfällen.

Bastian Schweinsteiger
8

Kontrollerade matchen fullständigt från sin position på mitten. En rutinmässig insats från vår deutsche fussballmeister!

Ander Herrera
6

Sprang, sprang och sprang! Så nyttig och viktig för lagets helhet.

Juan Mata
8

Utbytt ’69. Var involverad i det mesta som inträffade framåt, visserligen mot begränsat motstånd men en insats som lovade gott inför kommande matcher.

Marouane Fellaini
6

Inte lika slarvig och kantig med boll som tidigare insatser men heller inget extraordinärt att minnas från hans kväll som tia.

Andreas Pereira
7

Jättefin frispark som gav 2-0 i matchen. En i övrigt bra och stabil insats där han vågade ta för sig och såg absolut inte ovan ut i dessa sammanhang.

Wayne Rooney
6

Utbytt ’80. Hanterade situationen vid första målet på ett bra sätt men mycket mer än så finns inte att rapportera om.

Phil Jones
6

Inbytt ’69. Skönt att ha honom tillbaka nu när skadorna dyker upp i backlinjen. Kom in och gjorde det han skulle sista 20 minuterna av matchen.

Anthony Martial
7

Inbytt ’69. Hur lugn kan man vara? Karln tycks inte gjort något annat än att smeka in bollar i bortre hörnet med högern. Snälla, låt det fortsätta såhär!

Memphis Depay
n/a

Inbytt ’80. För kort speltid för betyg.