Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Viasat förlänger med Premier League

Efter långa förhandlingar är det nu klart att Viasat förlänger med Premier League, detta bekräftar man på sin egen hemsida. De nya rättigheterna gäller för de tre säsongerna efter denna, det vill säga säsongerna 2016/17 till och med 2018/19. Goda nyheter, om ni frågar mig!

Därmed behåller Viasat sitt monopol på att visa Manchester United i Sverige (får vi hoppas, Europa League visas ju på Eurosport). Synd för de som av någon anledning ogillar Viasat, men får oss övriga så är det ju tvivelsutan skönt att ha United på en kanal – framför  allt är det ju betydligt billigare att ha en kanal än att ha flera.

Nästa avtal som löper ut är det för ligacupen, där nuvarande avtal gäller till och med säsongen 2016/17. Viasats rättigheter för FA-cupen och Champions League gäller ytterligare ett år.

Res med oss till Manchester!