Joel Castro Pereira återvänder till Rochdale

Uniteds unge målvakt Joel Castro Pereira återvänder till Rochdale efter att hans låneavtal med klubben gått ut tidigare. Han stannar nu till den 3 januari.

Den 19-årige portugisen hade inledningsvis ingen större lycka i Rochdale utan fick mest agera reserv utan någon speltid. Han fick sedan chansen i Johnstone Paints Trophy mot Morecambe där han räddade en straff och trots förlusten blev utsedd till matchens lirare. Sedan gick låneavtalet ut. Ett lån som nu förlängs till den 3 januari.

Pereira går direkt in i truppen och är redo till helgens match mot Doncaster där han kommer bära tröja nummer 44.

Läs mer här.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS