Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser och rykten: Cole, Neymar, Stones, Champions League, Mata

  • I sin kolumn på Yahoo skriver Andy Cole bland annat om terrordåden i Paris, om den nyligen bortgångne legendariska rugbyspelaren Jonah Lomu och om sin egen hälsa. Cole berättar att han inte vågade berätta om sin sjukdom och att när han till sist vände sig till en läkare var det Uniteds förre klubbdoktor Mike Stone. Han säger också att han saknar kamratskapen i omklädningsrummet mer än spelet.
    Andy Cole: Paris attacks, coming to terms with my own illness and the sad loss of Jonah Lomu [Yahoo]
  • Matt Law på Telegraph rapporterar att Barcelona har gett sig in i kampen om Evertons försvarare John Stones. Som ni säkert vet jagades Stones intensivt av Chelsea i somras, men Everton vägrade sälja. Chelsea förväntas försöka värva Stones på nytt men Law menar att Chelsea kommer att stöta på hårt motstånd från Manchester United. Stones ska ha klättrat på Uniteds prioriteringslista. Den förmodat mycket höga övergångssumman talar mot Barcelona, som inte brukar lägga så stora pengar på försvarare. Det är också oklart om Stones är villig att flytta utomlands så tidigt i sin karriär. [Telegraph]
  • Uefa har meddelat att alla matcher i Champions League och Europa League kommer att spelas som planerat. [Guardian]
  • Skatteproblem i Spanien gör att Neymar är ovillig att förlänga med Barcelona. Neymars pappa berättar att man för samtal med Barcelona om en kontraktsförlängning men att man inte kommer att förlänga om inte skatteproblemen löses. Vi kan anta att Manchester United håller ett vakande öga på situationen. [Guardian]
  • Who’s the greatest player in the Premier League? It’s you Juan, Juan, Juan, it’s you Juan, Juan.