Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Taylor dömer på lördag

Premier League har meddelat att Anthony Taylor kommer att döma Uniteds bortamatch mot Bournemouth på lördag. Beswick och Burt springer på linjerna och Moss håller upp tavlan när det blir byten.

Taylor har dömt United tio gånger, senast i förlusten borta mot Arsenal. Även hans näst senaste Unitedmatch var en förlust, 0-1 mot West Brom i maj. Totalt har United sju segrar och tre förluster med Taylor.

Taylor har dömt Bournemouth fem gånger, i fem olika turneringar (Championship, League One, League Two, FA-cupen och ligacupen). Lördagens match blir hans första Premier League-match med Bournemouth. Han har dömt Bournemouth en gång i år, då de vann med 3-0 hemma mot Middlesbrough i mars. Totalt har Bournemouth två segrar, två oavgjorda och en förlust med Taylor.

Anthony Taylor var tio år gammal senast United mötte Bournemouth så han har givetvis inte dömt någon match mellan klubbarna.