Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Stukad backlinje

Tillbaks på de brittiska öarna för Premier League-spel igen. Denna gång är det ett bortamöte mot nykomlingen AFC Bournemouth som hägrar, med start 18.30 denna lördag. Det är ett kraftigt skadedrabbat Manchester United som verkligen kommer få bekänna färg på den södra kusten, där framgångssagan Bournemouth bara fortsätter. Senaste kapitlet i form av seger på Stamford Bridge mot Chelsea.

Ser vi till dagens United-lag ser backlinjen oerhört obeprövad ut vid ett första ögonkast, återstår att se hur de hanterar hemmalagets anfallsspel. På mittfältet får Fellaini fortsatt förtroende, detta tillsammans med Michael Carrick. Offensivt är det däremot få överraskningar där Lingard, Mata, Memphis och Martial ska sätta griller i huvudet på motståndarförsvaret.

Manchester United

De Gea
Varela McNair Blind Borthwick-Jackson
Carrick Fellaini
Lingard Mata Memphis
Martial

Avbytare: Romero, Jones, Tuanzebe, Schneiderlin, Pereira, Young, Powell

Bournemouth:Boruc; Daniels, Cook, Francis, Smith; Arter, Gosling, Stanislas, Ritchie, Surman; King
Avbytare: Federici, Distin, O’Kane, Pugh, Rantie, Kermorgant, Murray

Avspark 18.30

COME ON UNITED!