Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Stoke City – Manchester United

Embed from Getty Images

Ännu en match, ännu en förlust. Van Gaal och United kan nog tacka Chelsea och deras katastrofsäsong för att det inte stormar mer kring laget. Inte mycket tyder på att spelet går mot en förbättring och just nu är det enda roliga att det snart är match igen. 

Betygskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
6

Det är väl egentligen resten av laget som drar ner hans betyg. Är chanslös på målen och gör ett par riktigt kvalificerade räddningar. Hur länge kommer han vilja stanna?

Ashley Young
6

Förutom den märkliga handbollen som resulterade i frisparken, som föranledde Stokes andra mål gör Young en ganska bra match. Hade ett par viktiga defensiva brytningar och kom runt, nästan på egen hand på kanten, vid flera tillfällen. Tyvärr märker man att hans positionsspel inte räcker till

Chris Smalling
6

Har inte varit lika dominant som innan han skadade sig men var trots allt godkänd i går.

Phil Jones
6

nja, knappt godkänd. Skulle behöva komma upp en nivå till.

Daley Blind
5,5

Blind har sett trög ut den senaste matcherna. Har också bjudit på en del individuella misstag, som han visserligen på nått sätt väger upp med snygga djupledsbollar

Ander Herrera
6

Också knappt godkänd på grund av för många felpass. Beror antagligen på matchovana och utöver det visade han fina offensiva intentioner och jobbade hårt

Michael Carrick
5

Brukar vara som bäst kring den här perioden. I stället är han som sämst. Är han på väg att ta slut? Är en av de spelare United som mest hade behövt i form.

Juan Mata
5

Borta mot Stoke passar inte alls den lilla spanjoren, som hade svårt att uträtta något som helst kreativt.

Memphis Depay
4

Hade en katastrofmatch i går. Gjorde bort sig på båda målen och kom ingenstans offensivt. Utbytt i paus.

Marouane Fellaini
5

Visst sliter han belgaren men mycket mer än så händer inte. Tar för lång tid på sig med bollen och mot Stoke lyckades han inte ens med sin paradgren, spelet i luften.

Anthony Martial
5,5

Den unge fransmannen tycks ha tappat sitt självförtroende och han är ju inte den enda. Skulle nog må bra av att starta ett par matcher från bänken men vem ska spela i stället?

Inbytta

Wayne Rooney
6

Inbytt´45. Förtjänade att starta på bänken men visade i alla fall hjärta och beslutsamhet när han kom in. Skulle behöva honom så i fler matcher.

Andreas Pereira
N/A

Inbytt´82. Drog på sig ett onödigt gult kort men visade trots allt en del av värde ut offensivt.