Supporterresor: Platser kvar på Arsenal

P.g.a avhopp så har nu MUSS 4 platser över till matchen mot Arsenal. Det är 4 platser på vandrarhem som gäller, erbjudandet gäller endast till fredag 8/1. Resan går att kombinera med antingen FC Midtjylland (torsdagen innan) eller med Watford (onsdagen efter), eller med båda. Använd reseformuläret vid intresse.
I övrigt så finns det platser kvar på Watford (28 stycken), Everton (1 plats) och Bournemouth (20 platser)

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS