Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Keane i truppen, Schneiderlin, Young, Carrick utanför

Enligt Manchester Evening News är Will Keane med i truppen inför FA-cupmatchen mot Sheffield United imorgon. Keane har ju precis återkallats från sitt låt till Preston. Louis van Gaal rapporterade idag att Jesse Lingard är tillbaka efter skada och han är mycket riktigt med i truppen. Även Guillermo Varela och Cameron Borthwick-Jackson är med i truppen.

Däremot syntes inte varken Michael Carrick, Morgan Schneiderlin eller Ashley Young till då spelarna ankom till The Lowry Hotel där man övernattar inför hemmamatcherna. Det troliga är att trion helt enkelt vilas.

Uniteds trupp: De Gea, Romero, Varela, McNair, Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson, Herrera, Schweinsteiger, Fellaini, Mata, Pereira, Lingard, Memphis, Rooney, Martial, Keane

Enligt Manutd.com har vi fått en ny domare inför matchen då Jon Moss ersätter Andre Marriner. Moss såg vi senast i lördags i segern mot Swansea. Den här säsongen har han också dömt segrarna mot Everton och Tottenham. Det brukar gå bra för United när Moss dömer – tio segrar och en oavgjord på elva matcher. Senast Moss dömde Sheffield United var i mars 2012, då man trots tvåmålsledning förlorade hemma mot Oldham i League One. Oldham fick en straff i den matchen och Sheffield United fick två utvisningar.