Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Säsongskortspriserna frysta även över nästa säsong

Manchester United har idag meddelat att säsongskortspriserna är frysta även över nästa säsong. Det blir femte säsongen i rad utan ökade biljettpriser. För vuxna kostar den billigaste biljetten 28 pund per match och den dyraste 50 pund per match. Ungdomar under 16 år kan få ett säsongskort för 190 pund på Family Stand eller Sir Alex Ferguson Stand tier 3.

Bibehållna, eller till och med sänkta, biljettpriser är trenden i England nu. För inte så länge sedan var matchdagsintäkter den största posten i budgeten men dessa intäkter är relativt lika år för år medan sponsorintäkter och intäkter från teveavtal skjuter i höjden.

Det är förstås positivt att priserna inte ökar. Men det är fortfarande väldigt dyrt att gå på fotboll i England jämfört med i resten av Europa.