FA-cupens fjärde omgång lottas imorgon

Efter stora besvär kunde Manchester United till slut besegra Sheffield United i FA-cupen. Därmed är United ett av lagen som är med när den fjärde omgången lottas. Den lottningen hålls imorgon kväll klockan 20.15 och Manchester United är boll nummer 19 i lottningen.

I den fjärde omgången återstår 32 lag, det är alltså sextondelsfinal.

Lottningen visas på BBC One, för de som har tillgång till den kanalen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS