Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Koeman inför mötet med United

Southamptons manager Ronald Koeman är på gott humör inför mötet med Manchester United på lördag.

  • Positiv känsla:För tillfället lever vi i en bekväm position. Allt om de senaste två resultaten hemma mot Watford och West Brom. Givetvis med den svåra mot Man United och efter Man United Arsenal på bortaplan. Det är mer bekvämt med de här sex poängen i fickan.
  • Om att möta United:Det är en match du ser fram emot. Det är en bra utmaning, storklubb, stort namn. Givetvis har vi bra minnen från förra året. Det är alltid viktigt att veta att vi kan besegra stora lag, lag som spenderar mer pengar. Vi måste tro på vår kvalitet.
  • Om Uniteds spelstil:De visar vad man kan förvänta sig. Kanske har de lite svårt att göra mål men de släpper inte in många. Det är svårt att besegra dem och för dem är det svårt att vinna. De hade ett fantastiskt resultat mot Liverpool förra veckan. Det ger alla i Manchester United i en boost.
  • Om Southamptons spelsystem:Det är möjligt [att vi har samma spelsystem som mot Watford och West Brom]. Men jag har redan nämnt att vi har spelare vi kan spela i olika system. Det viktigaste är vad som är bäst för att besegra United.
  • Om nyförvärvet Charlie Austin: “Hans fitness är okej. Jag var lite orolig för hans fitness för han kom från en hamstringsskada och då måste du vänta om hans fitness är tillräcklig för att spela för Southampton. Han visade sin kvalitet, sin fitness den här veckan. Normalt är han en del av laget på lördag.
  • Om skadeläget:Vi har några små problem. En spelare som Graziano [Pelle] om han verkligen är fit nog att vara en del av laget. Matthew Targett var lite stel förra helgen. Imorgon har vi vår sista träning och de fattar vi de besluten.
Res med oss till Manchester!