Sämsta matchen någonsin?

Efter ett tillfälligt uppsving är Manchester United-humöret nere på botten igen. Hemmamatch mot Southampton var bedrövlig, det kan inte finnas många Unitedsupportrar som tycker något annat. En som är mäkta besviken över gårdagens insats är Peter Bolton, supportern som är känd för One Love-flaggan. Han är också känd för att alltid är på plats, hemma som borta och inte bara när a-laget spelar utan även reserverna och juniorerna.

Men… I torrt och vått, nästa gång är han där igen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS