Van Gaal: Väldigt frustrerande att inte kunna uppfylla förväntningarna

Louis van Gaal låter inte som en man med stort självförtroende. Efter förlusten mot Southampton var han mer självkritisk än tidigare.

Jag är väldigt besviken att jag inte kan nå fansens förväntningar. De har – eller de hade – stora förväntningar på mig och jag kan inte uppfylla dem. Så jag är väldigt frustrerad på grund av det,” säger Van Gaal.

Funderar han på att avgå? ”Den frågan kommer jag aldrig att svara på till [media].

Han medger också att underhållningsvärdet är undermåligt: ”Du måste spela fotboll för att underhålla fansen. Jag tycker inte att vi har underhållit fansen, så de kan vara väldigt arga.

Citat: Mirror


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS