Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Taylor dömer i cupen, East i ligan

FA meddelar att Anthony Taylor kommer att döma Manchester Uniteds bortamatch mot Derby County i FA-cupen. Kirkup och Bryan är assisterande med Martin som fjärdedomare.

Taylor har dömt United elva gånger med sju segrar och fyra förluster för United. Tre av förlusterna har dock kommit i hans tre senaste Unitedmatcher, bortamatcherna mot Bournemouth och Arsenal den här säsongen samt förlusten hemma mot West Brom i slutet på förra säsongen. Han har bara dömt Derby tre gånger (2-0-1), senast i februari 2010 då de vann med 3-0 mot Newcastle.

Premier League meddelar samtidigt att Roger East kommer döma Premier League-matchen mot Stoke på tisdag. East får Cann och McDonough som assisterande och Madley som fjärdedomare.

Det blir blott den tredje Unitedmatchen för East. Vi minns framför allt hans första Unitedmatch, hemma mot Sunderland i februari förra året, då Wes Brown blev utvisad trots att det var John O’Shea som fällde Radamel Falcao. United vann med 2-0 och United vann också mot Aston Villa på Old Trafford i april förra året. East har gjort sex matcher med Stoke (2-3-1), senast deras 0-0-match borta mot Newcastle i oktober.