Red Army i Derby

Allra bäst i gårdagens match mot Derby? Manchester Uniteds supportrar såklart! I FA-cupen har bortalagen rätt till fler biljetter än i ligan och 5460 Unitedsupportrar fyllde bortasektionen på Pride Park. Stämningen har sällan varit bättre.

Nemanja, wo-oh…

Late in May in 1999…

I see the Stretford End arising…

We’re going on the pitch…

We love United…

Wem-ber-lee…

Spelarna tackade förstås för stödet.

Till och med hemmasupportrarna var imponerade.

(Nu behöver Unitedsupportrarna bara lära sig att inte filma i porträttformat.)


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS