Ännu en ny sponsor

Manchester United fortsätter att värva nya sponsorer. Senast i raden är 20th Century Fox som blir den officiella feature film-partnern för Manchester United. Detta meddelas på den officiella hemsidan.

Samarbetet kommer bland annat att märkas genom reklam för bolagets filmer på Old Traffords reklamskyltar och på skyltarna bakom spelare och ledare som intervjuas efter matcher. För att lansera samarbetet spelades en kortfilm in där Ander Herrera, Juan Mata, Chris Smalling, David De Gea, Bastian Schweinsteiger och Wayne Rooney möter Deadpool i en straffläggning. Kortfilmen ska lanseras senare idag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS