Joyce rapporteras ta över U18

Vi nås på lördagsmorgonen av rapporter som säger att U21-tränaren Warren Joyce kommer att ta över Manchester Uniteds juniorlag. Onekligen en intressant utveckling om det stämmer. Joyce har länge gjort ett utmärkt arbete med U21 och får laget att spela vinnande fotboll oavsett vilka spelare han råkar ha tillgängliga en viss dag.

Samtidigt tyder mycket på att Nicky Butt kommer att ta över som akademidirektör, något som har ryktats om en lång tid.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS