Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Domaruppdrag till Vad, Pawson och Jones

Uefa och Premier League har meddelat domaruppdrag för Manchester Uniteds tre nästkommande matcher, som samtliga spelas på Old Trafford.

United – Midtjylland: Manchester Uniteds Europa League-match mot Midtjylland på torsdag kommer att dömas av ungraren Istvan Vad. Istvan Albert och Peter Berettyan är assisterande domare, Sandor Szabo och Jozsef Erdos är extra assisterande domare och Laszlo Viszokai är fjärdedomare.

Vad är bara 36 år gammal men har trots det en hel del erfarenhet och har totalt gjort 61 Uefamatcher. Torsdagens match blir dock första gången han stöter på Manchester United och Midtjylland.

United – Arsenal: Uniteds hemmamatch i Premier League mot Arsenal döms av Craig Pawson. Betts och Perry är assisterande domare med Dean som fjärdedomare.

Söndagens match blir förmodligen den hittills största i Pawsons karriär. Pawson har gjort fem Unitedmatcher (3-2-0). Den här säsongen har han dömt hemmamatchen mot Newcastle (0-0) och bortamatchen mot Leicester (1-1). Han har bara dömt Arsenal fyra gånger (2-1-1). Den här säsongen deras 0-0-match i Stoke i januari och deras 5-2-seger i Leicester i september.

United – Watford: Hemmamatchen mot Watford döms av Mike Jones med Hussin och West som assisterande domare samt Moss som fjärdedomare.

Jones är en tämligen lyckosam domare för United med en enda förlust på 15 matcher (9-5-1). Förlusten kom dock i hans senaste Unitedmatch, Uniteds hemmamatch mot Southampton i januari. Den här säsongen har Jones också dömt bortamatchen mot Crystal Palace (0-0) och hemmamatchen mot Sunderland (3-0). Jones har dömt Watford 12 gånger (4-4-4). Den här säsongen deras förlust hemma mot Arsenal och deras oavgjorda bortamatch mot Everton.

Res med oss till Manchester!