Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchdag!

Landslagsuppehållet är äntligen över och om några timmar ska Manchester United spela fotboll mot Everton. Under uppehållet har vi lyckats förtränga den fotboll Manchester United spelade före uppehållet. Således är vi fulla av hopp igen! Vi vet också att Everton är rätt kassa (att det egentligen mest gäller på hemmaplan ignorerar vi), så det är väl fullt rimligt med säg en 5-0-seger?

I min minnesbank har Everton ingen stor plats. Jag minns att jag var på plats när United mötte Everton för sådär fem-sex år sedan. Jag har för mig att det var en måndagsmatch. Jag är helt säker på att vi hade snöbollskrig under resan! Tror att United vann med 1-0 men har i övrigt absolut inga minnen av matchen.

Idag ska vi hylla Sir Bobby Charlton. Jag skrev om honom tidigare i veckan.

Den mest berömda matchen mellan United och Everton är FA-cupfinalen 1985.

Förra gången United mötte Everton på Old Trafford var David de Gea omänskligt bra.

Res med oss till Manchester!