Van Gaal: Vi spelar bra mot de bra lagen!

United tog en blytung seger i kampen om fjärdeplatsen mot Everton. Det var första gången sedan 2007 som United gick segrande ur båda mötena mot den blåa Merseysideklubben. Louis Van Gaal var nöjd över insatsen:

Om Martial

– Anthony Martial är, som jag sagt på många presskonferenser, unik i det att han kan spela i varje match. han är väldigt stark trots sin unga ålder.

Om formen

– Jag tycker inte vi var tillräckligt i form i dag. Vi hade mer eller mindre två-tre dagar på oss att förbereda oss och det är alltid svårt att veta vilken form spelare är i efter ett landslagsuppehåll. Inte minst i början såg vi sega ut.

Om effektiviteten

– Vi hade bra effektivitet i dag. Vi skapade bara två chanser och gjorde ett mål. Till skillnad mot West Ham i ligan där vi skapade 16 chanser utan att göra mål. I dag hade vi lite tur.

Om vikten av en vinst

– Jag sa innan matchen att en vinst krävdes i dag, annars skulle vinsten mot City vara förgäves. Vi är med i racet.

Om nästa match

– Tottenham är en svår motståndare men vi spelar bra mot topplagen och om vi fortsätter med det kommer jag vara väldigt nöjd.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS