Phil Bardsley: Ibland spelar de som ett publag

Stokes Manchester United-fostrade försvarare Phil Bardsley gillar inte vad han ser av sin förra klubb den här säsongen. I en intervju med BBC Radio 5 live menar Bardsley att laget ibland spelar som ett publag.

Det är så frustrerande att titta som en Manchester United-fan. Ibland ser de ut att vara tillbaka till sitt bästa och så nästa vecka ser de ut som [laget från puben] Dog and Duck.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS