Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Darmian: En present till min flickvän

Ytterbacken Matteo Darmian gjorde sitt första mål för Manchester United när Crystal Palace besegrades med 2-0 på Old Trafford. Han var förstås glad efter matchen och eftersom han firade årsdag med sin flickvän tillägnade han henne målet.

  • En bra kväll: “Det viktigaste ikväll var segern. Det var ingen enkel match men en fantastisk seger. Nu fokuserar vi på nästa match, en stor match mot Everton på Wembley.
  • Om målet: “Jag tycker att det var ett fantastiskt mål. Det första för Manchester United, på Old Trafford, framför våra fans, så jag är väldigt glad. För mig är det en överraskning för jag är inte van att göra den här typen av mål. Jag är glad för att det hjälpte laget att vinna.
  • Ditt bästa mål? “Ja, jag tycker att det är det bästa. Jag hoppas att det kommer fler.
  • Årsdag med flickvännen: “En speciell dag för mig och min flickvän, så en stor present till henne.
  • Om semifinalen på lördag: “Givetvis [är det en stor match]. Jag tycker att vi har en stor chans att vinna den här matchen och vinna trofén. Vi måste vara koncentrerade och göra vårt bästa för att vinna matchen.

Darmian pratade med MUTV.

Res med oss till Manchester!