Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – Crystal Palace

United tog igårkväll en nödvändig och rutinmässig seger mot ett blekt Crystal Palace. Matteo Darmian gjorde sitt första mål för klubben efter Delaneys inledande självmål. Här följer spelarbetygen från matchen.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Embed from Getty Images

David De Gea
6

Hade en synnerligen lugn afton och testades inte på några större prov. Hållen nolla, för sjuttonde gången denna säsongen!

Antonio Valencia
6

Har kommit in väl i laget efter sin långa frånvaro med skada. Fortsatt ingen bra eller riktig ytterback, men det är ju inte hans fel.

Chris Smalling
6

Likt vinsten var detta en rutinmässig afton för Christopher och Daley i mittförsvaret. Adebayor orsakade inget större hot och inga noterbara misstag i övrigt.

Daley Blind
6

Likt sin mittbackskollega behövde inte Daley förta sig i sitt försvarsarbete och hade en relativt lugn afton på Old Traffords gräsmatta.

Matteo Darmian
7

Inblandad i båda målen i och med hans inlägg som ledde till självmålet samt det snygga volleyskottet till 2-0. Bör inte spela till vänster men denna gången testades han sällan i defensiven.

Morgan Schneiderlin
6

För ovanlighetens skull ensam i rollen som defensiv mittfältare. Hanterade det utan problem, dock mot ett motstånd som sällan hotade Uniteds defensiv.

Wayne Rooney
6

Utbytt ’78. Fick position längre ner i plan än vanligt, hanterade det utan större problem. Fick utrymme att visa upp sina patenterade crossbollar ut till högerkanten vilket han gör med finess.

Juan Mata
7

Passade väl in tillsammans i ett kvickt och trevligt samarbete med Rashford och Martial.

Jesse Lingard
6

Utbytt ’73. Gjorde inte bort sig på något sätt men fortfarande är det så att hans nivå inte är där en United spelare bör vara.

Anthony Martial
7

Som vanligt inblandad i det mesta som sker offensivt. Borde ha avslutat bättre i ett par lägen.

Marcus Rashford
7

Utbytt ’64. Fortsatt härlig att se med bollen och borde kanske ha gjort ännu ett mål, då han fick ett par chanser i matchen. Fick en välbehövlig vila efter timmen spelad.

Memphis Depay
6

Inbytt ’64. Kom in och gjorde det han brukar, det vill säga utmanade och sköt skott men utan att lyckas på riktigt.

Ander Herrera
6

Inbytt ’73. Kom in i matchen och spelade av den på ett stabilt sätt. Inte mer eller mindre.

Marouane Fellaini
n/a

Inbytt ’78. För kort tid på planen för betygsättning.