Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 15/16 – vecka 18

Dramatik blev det när de lägre divisionerna avgjordes i England. Och visst hade United med spelare som var mitt i hetluften under veckan.

Tyler Blackett, Celtic, var inte involverad när Celtic slog Aberdeen i seriefinalen.

James Wilson, Brighton, inledde det viktiga mötet med Derby på bänken men kom in i minut 67, vid ställningen 0-0. Några minuter senare tog Derby ledningen men på stopptid kvitterade Wilson. Resultatet ändrade inte förutsättningarna för Brighton som måste besegra Middlesbrough borta för att ta en direktplats till nästa säsongs Premier League. Inledde sedan ”finalen” mot Middlesbrough på bänken, men kom in direkt i den andra halvleken vid underläge 1-0. Brighton kvitterade sedan via en lång frispark som nickades i mål av Dale Stephens. Samma man förstörde sedan sitt lags vinstchanser när han sprättade upp Gaston Ramirez ben med sina dobbar och fick syna det röda kortet, matchen slutade således 1-1 och Brighton får försöka kvala sig upp istället.

Ashley Fletcher, Barnsley, spelade 78 minuter i bortamötet med Wigan innan han blev utbytt. Barnsley var tvungna att besegra seriesegrarna Wigan på bortaplan för att nå den sista playoff-platsen och som man gjorde det. 1-4 skrevs siffrorna till, vilket var resultatet när Fletcher, mållös, lämnade planen. Det blir dock fortsatt spel för Fletcher nu när Walsall väntar i playoff.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt på bänken hela matchen när Morecambe avslutade säsongen med 1-1 hemma mot York City. Det innebär att Morecambe slutar på en 21:a plats av 24 lag, dock är det endast två lag som åker ur serien.

Nick Powell, Hull, är fortsatt skadad. För Hull blir det dock kvalspel mot Derby County.

Res med oss till Manchester!